Skip to main content

Over Betty

Authentieke en levendige beelden creëren is mijn doel

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Betty, gepassioneerd fotografe uit Hasselt. Ik specialiseer me in het vastleggen van echte momenten voor gezinnen, baby's en families. Daarnaast heb ik me ook toegelegd op bedrijfs- en productfotografie, waarbij ik ook beelden voor websites voorzie.

Mezelf in een notendop

Ik mag ondertussen al 35 kaarsjes uitblazen... JOEPIE! Sinds 2020 ben ik fiere mama van een dochtertje, genaamd Bo. In 2017 een swipe’ke naar rechts en sindsdien happy in love met Roy. Ons gezinnetje is compleet met nog een Franse Bulldog Odette en onze Britse Korthaar Gorki.

In 2016 besloot ik ervoor om officieel fotografe in bijberoep te worden, maar eigenlijk startte mijn passie voor het vastleggen van beelden als sinds .... de jaren 90 of zo (jawel, met de rollekes nog).

Sinds mei 2024 koos ik ervoor om alleen nog maar voor mijn passie te gaan en werd ik zelfstandige in hoofdberoep! SAY WHAT?

Geef mij een Aperolleke in de zomer, of een rood wijntje in de winter en ik ben blij. Nog enkele kleine gelukjes zijn voor mij: sushi, een goed boek, een optreden (van The National bijvoorbeeld), zomeravondjes op het terras met vrienden, onverwachte tripjes en last but not least, een lief berichtje van klanten na een geslaagde fotoshoot.